2ontwerpers

2ontwerpers is ontstaan door de samenwerking tussen Ilse Kroesen en IJsbrand van der Kloet, alletwee van oorsprong industrieel ontwerpers. Na hun studies zijn ze samen projecten gaan doen voor verschillende opdrachtgevers. De laatste paar jaar is Ilse de spil van 2ontwerpers, IJsbrand is meer naar de achtergrond getreden en ondersteund Ilse bij projecten waar nodig.

Ilse Kroesen is in 2003 afgestudeerd als industrieel ontwerper aan de Technische Univeristeit Delft. Met haar afstudeerproject heeft ze vanuit de vraag van de markt een innovatieve pillendoosje ontwikkeld die kinderen helpt bij het innemen van medicijnen. Dit ontwerp stond als basis voor haar winnend ontwerp van een innovatieve pillendoos voor HIV patienten voor de wedstrijd “Designed4Life”.

 

"Ilse is een enthousiaste ontwerper en manager die vanuit de ogen van de gebruiker en consument ontwerpt en door haar ervaring en kennis zit ze zowel op de ontwerp- als op de managementstoel op de juiste plek. Met haar creatieve en organisatorische vaardigheden is ze in staat om innovatieve ontwerpen te ontwikkelen en projecten te begeleiden tot een succesvol eindresultaat."